Kako se Naravni poživilni napitki razlikujejo od drugih napitkov

NARAVEN VIR KOFEINA

↳ Kofein v naravnih poživilnih napitkih je iz naravnega vira, saj ga tako iz kave in yerba mate čaja pripravimo s toplo ali hladno infuzijo. Tako poleg kofeina v napitku pridobimo tudi teobromin in teofilin iz yerba mate čaja, ter polifenole in CGA antioksidante iz kave.

 

NIZKA ENERGIJSKA VREDNOST

↳ Napitek vsebuje v celotni pločevinki (330ml) samo 13,2 g sladkorja, kar je 4g sladkorja na 100ml. Pri takšni količini sladkorja v napitku ga lahko po evropski zakonodaji klasificiramo kot živilo z nizko energijsko vrednostjo. Da ne omenimo, da takšna količina sladkorja telesa skorajda ne obremeni in napitek te zato tudi odžeja.

 

RAZLIČNE STOPNJE POŽIVITVE

↳ Deluj pametno! Pri Bunate naravnih poživilnih napitkih lahko izbiraš med tem KOLIKO in KATERO poživitev potrebuješ. Naj bo to poživitev za 1, 2 ali 3 kave ali pa poživitev, ali potrebuješ bolj energijo ali poživitev uma (koncentracijo).

 

DALJŠI UČINEK POŽIVITVE

↳ 90(MG) in 120(MG) napitek vsebujeta yerba mate čaj, katerega pozitivne lastnosti poznajo nogometaši kot so: Messi, Neymar, Griezmann in Suarez. Z vsebnostjo teobromina in teofilina poteka poživitev počasneje, bolj nadzorovano in ima daljši učinek.

 

NAREJENI NA PODLAGI LASTNIH IZKUŠENJ

↳ Za konec…. Narejeni so na podlagi lastnih izkušenj, ki sem jih nabirala skoraj desetletje, ko sem sama z različnimi kombinacijami čajev in kave sama sebi reševala stisko s pomanjkanjem energije in koncentracije. Zato lahko zaupate, da so napitki zelo premišljeni. Plus tega, narejeni so v SLOVENIJI.
PREBERI VEČ o moji zgodbi

Nazaj na spletni dnevnik